-->

Sven De Ridder maakt gezinsuitbreiding bekend

Sven De Ridder maakt gezinsuitbreiding bekend
Zaterdag 17 April 2021 - 22:00   I   Foto: Photonews   I  

Sven De Ridder had, net als veel van zijn collega’s in de showbizz, een pak minder werk toen de coronacrisis uitbrak. Plots moest hij zijn tijd anders gaan indelen. Dat lukte echter wonderwel.

“Ik ben wat meer thuis nu, tot groot plezier van vrouw en kinderen”, laat Sven weten in Citta. “En ik ontdekte dat er diep in mij een keukenprins zit. Vroeger at ik vooral vlug en onregelmatig. Nu kruip ik geregeld zelf achter het fornuis. Ik ben ook beginnen wandelen, zoals half Vlaanderen. En ik heb bovendien een compagnon: Dallas, ons nieuwste gezinslid! Dallas is een jonge, onstuimige en vooral superschattige Cavalier King Charles-spaniël.”

Sven weet alvast wat hij als eerste gaat doen wanneer de pandemie voorbij is. “Als corona ooit voorbij is, ga ik meteen weer op restaurant", klinkt het. "Met de beentjes onder tafel, en mijn gezin en mezelf eens lekker culinair verwennen. Ik ben ook een cinefiel en dankzij de lockdown kon ik heel wat films inhalen. Toch popel ik om weer die bioscoopzaal binnen te mogen. Er gaat niets boven een mooie film in de cinema.”

TAGS  I  Sven De Ridder  I  shownieuws