Pikante onthulling over koningin Maxima zorgt voor ophef: "Dit doet ze stiekem" Buitenland
Buitenland

Pikante onthulling over koningin Maxima zorgt voor ophef: "Dit doet ze stiekem"

Pikante onthulling over koningin Maxima zorgt voor ophef: "Dit doet ze stiekem"

In deze coronatijden op het vliegtuig stappen zorgt voor grote kritiek. Dat beseft de Nederlandse koningin Maxima maar al te goed. Toch belet ze dat niet om geregeld terug te vliegen naar haar thuisland Argentinië. Ze blijft dan ook netjes onder de radar van het grote publiek.

Volgens Story heeft Maxima veel heimwee naar haar familie in Argentinië. Geregeld vliegt ze dus over en weer tussen Nederland en het Zuid-Amerikaanse land. Dat dit nog niet voor veel ophef heeft gezorgd, is omdat dit maar weinig mensen weten.

Royaltywatcher Rick Evers schrijft in zijn nieuwe boek Maxima: "Meerdere malen per jaar stapt ze na een werkdag in Nederland aan boord van een KLM-avondvlucht naar Buenos Aires. Omdat ze businessclass reist, kan ze als laatste instappen en merkt het overgrote deel van de passagiers niets van haar aanwezigheid."

"Koningin zijn heeft zo zijn voordelen"

"Om 21.00 uur stijgt het vliegtuig op en onderweg werkt ze nog wat. Na een tijdje verandert Máxima’s stoel in een volwaardig bed, zodat ze fris en fruitig om 7.00 uur in de ochtend lokale tijd op de luchthaven van Buenos Aires landt. Koningin zijn heeft zo zijn voordelen: ze hoeft niet langs de paspoortcontrole, door de beveiliging of haar bagage op te halen, ze kan zo door naar de gereedstaande auto."

Populair

Laatste nieuws