'Blind Getrouwd'-kijkers halen zwaar uit naar Davy na beslissingsmoment met Hanne Buitenland
Buitenland

'Blind Getrouwd'-kijkers halen zwaar uit naar Davy na beslissingsmoment met Hanne

'Blind Getrouwd'-kijkers halen zwaar uit naar Davy na beslissingsmoment met Hanne

Davy en Hanne besloten in 'Blind Getrouwd' een punt te zetten achter hun huwelijk. Dave krijgt echter veel kritiek op zijn brief die hij voorlas aan Hanne.

"Ik was klaar om de wereld te ontdekken, samen met jou dit avontuur te doorlopen. Maar ik vrees dat we elkaar niet altijd begrepen of konden lezen. Communicatie was ons struikelblok. We hadden meestal hetzelfde doel, maar kwamen daar vaak niet toe", zei Davy.

"Ik hoop echter dat jij de schoonheid van de stiltes nog terugvindt. Ze is namelijk heel krachtig. ‘Listen’ en ‘Silent’ worden met dezelfde letters geschreven. Je voelde dat ik goed kon luisteren en dat vond je fijn. Luister naar de stilte want ze heeft zoveel te zeggen. Heel lang heb ik een worsteling gevoeld tussen mijn buikgevoel en mijn verstand. Ik denk dat je dat ook wel voelde. Ik heb me volledig in het avontuur gestort en ben er lang van overtuigd geweest dat ik niet de echte Hanne leren kennen heb. Ik wou niet zomaar opgeven. Dat is niet mijn stijl."

Zware kritiek

"Dave was grof in zijn brief", klinkt het op de sociale media. "Legde alle schuld bij Hanne. Geen verantwoordelijkheid bij zichzelf. En dat terwijl Hanne hemel en aarde heeft bewogen om iets uit die gast te krijgen. En Dave .... die vond het altijd "fijn". Grow up, man!"

"Dave bracht asociaal zijn tot een nieuw niveau met zijn brief", stelt een andere kijker. "Hij kon het allemaal kort en bondig zeggen: ik heb mijn best gedaan en jij niet. opmerkelijk hoe haar brief over hen samen ging en dat van hem over zichzelf. zijn “advies” op het einde was venijnig."

Populair

Laatste nieuws