Dinsdag 20 April 2021 - 08:04   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Extra Time krijgt bakken kritiek van razende kijkers: "Echt beschamend"

Extra Time krijgt bakken kritiek van razende kijkers:

In Extra Time werd maandagavond teruggeblikt op het voorbije voetbalweekend. Veel kijkers die afstemden op de talkshow kwamen echter nogal bedrogen uit, zo blijkt uit de negatieve reacties op sociale media.

Wouter Vandenhaute was maandag de centrale gast in Extra Time en dus ging het voornamelijk over het seizoen van Anderlecht. Heel wat kijkers waren en zijn niet te spreken over het feit dat paars-wit zoveel aandacht kreeg tijdens de aflevering.

"Zonde van de tijd. Nog nooit meegemaakt", reageert iemand op Twitter. "Extra Time begint te klinken als een rusthuis", voegt iemand anders er nog aan toe. "Wat een beschamende aflevering. Waarom werden Boskamp en Vandenbempt gevraagd? Ze zaten erbij voor spek en bonen", maakt een andere kijker zich kwaad.

"De grote Anderlecht-show"

"De grote Anderlecht-show", "Niet eens beelden van KV Mechelen, dat play-off 1 haalt?", "De Anderlecht-special. Vandaag praten we maar over één ploeg" en "Het gaat slechts over één ploeg", laten kwade kijkers verder nog noteren op de sociale media.

TAGS  I  Extra Time  I  sport  I  voetbal