Dinsdag 20 April 2021 - 09:00   I   Foto: VRT  I   door Redactie

Plotwending in ‘Thuis’ zorgt voor schokgolf: “Dit gaat Jacques nu doen”

Plotwending in ‘Thuis’ zorgt voor schokgolf: “Dit gaat Jacques nu doen”

Vorige week was Jacques Lexi te slim af en wist te ontsnappen. Dieter en Tim zetten nu alles op alles om hem te pakken te krijgen. Maar ook Paulien weet nu dat Jacques een moordenaar is.

Kobe boeide zich gisteren weer maar eens op in het gedrag van Paulien. Zij zag nog steeds geen reden om Jacques te wantrouwen. Tot Kobe zich niet meer kon houden en zich liet ontvallen dat Jacques op vlucht is omdat de politie hem zoekt voor moord. Kijkers stellen zich grote vragen bij het gedrag van Paulien.

“En die Pauline stond erbij en keek ernaar”, klinkt het op de ‘Thuis’-fora. “Ik vond haar reactie maar niks. Wie weet zit Jacques wel in dat nieuwe pand. Naar mijn idee gaat Jacques Paulien zo manipuleren dat zij hem gaat helpen en zeggen wat de politie allemaal van plan is.” 

"Paulien is niet meer te vertrouwen"

“Pauline is niet te vertrouwen!”, is een ander zeker. “Zij zal Jacques laten weten waar Rosa is. Ze is helemaal in de ban van die kerel. Dom wicht.” Nog iemand reageert: “Ik vrees dat Rosa in het hol van de leeuw terechtgekomen is, want Paulien is nu ook echt niet te vertrouwen, vind ik.

“Die Paulien is echt een dom kieken”, luidt het nog. “Een vent die ze pas kent vertrouwen in plaats van een vrouw die ze al jaar en dag kent. En haar eigen man zo beliegen. Zij mag er van mij echt snel uit. Ze wil Jacques in ieder geval verwittigen, ze weet niet hoe ze in het ootje genomen wordt door die kerel."

TAGS  I  Thuis  I  shownieuws