Dinsdag 20 April 2021 - 08:26   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

'Lior Refaelov verlaat Antwerp en is op weg naar déze Belgische topclub'

'Lior Refaelov verlaat Antwerp en is op weg naar déze Belgische topclub'

Lior Refaelov (34) is weldra einde contract bij Royal Antwerp FC. Het ziet er hoe langer hoe meer naar uit dat de Israëli volgend seizoen niet meer bij 'The Great Old' actief zal zijn. Een overstap naar een rechtstreekse concurrent is in de maak.

De onderhandelingen tussen Antwerp en Refaelov slepen al maanden aan. De aanvallende middenvelder wacht op een voorstel van Antwerp, maar dat blijft maar uit. Het zorgt ervoor dat Rafa nu op weg lijkt naar... Anderlecht. 

RSCA erg gecharmeerd

"Hij kan natuurlijk niet blijven wachten. En bijgevolg valt het Refaelov niet te verwijten dat hij openstaat voor het geflirt van andere clubs. Zo is Anderlecht erg gecharmeerd", schrijft Het Laatste Nieuws.

"Paars-wit leek het idee om de ex-Bruggeling te halen aanvankelijk niet zo genegen, maar stilaan raakt men in het Lotto Park overtuigd van Refaelovs mogelijke meerwaarde - hij heeft de kwaliteiten voor de Belgische top en kan de jongeren gidsen", voegt de krant er nog aan toe.

Anderlecht had reeds contact met Refaelov om af te toetsen of de speler iets voelde voor een overstap naar RSCA. Daaruit bleek dat Rafa niet op voorhand 'neen' zegt tegen een verhuis naar het Lotto Park. Opmerkelijk gezien zijn verleden bij Club Brugge.

Verbeke

Peter Verbeke en Refaelov werkten in het verleden echter al samen bij Club Brugge en kennen elkaar dus. En dat helpt. Tot echte onderhandelingen kwam het nog niet, maar daar zou volgens enkele bronnen snel veranderin in komen. Refaelov lijkt dus meer dan ooit op weg naar Anderlecht.

TAGS  I  Antwerp  I  voetbal