Dinsdag 20 April 2021 - 10:30   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Gert Verhulst neemt drastische beslissing over ‘De Verhulstjes’: “We gaan dit echt niet doen”

Gert Verhulst neemt drastische beslissing over ‘De Verhulstjes’: “We gaan dit echt niet doen”

Binnen een zestal weken gaan de opnames van het nieuwe seizoen van ‘De Verhulstjes’ van start. We zullen Gert Verhulst, zijn vrouw en zijn kroost ditmaal niet volgen in Oostduinkerke, maar in Saint-Tropez. Omdat het eerste seizoen in de smaak viel bij de kijkers was het al snel duidelijk dat er een tweede seizoen kwam.

"Al hebben we eerst wel een tijdje nagedacht over hoe en wanneer zo'n tweede reeks dan zou uitgezonden worden”, vertelt Gert in Het Laatste Nieuws. “In het najaar komt er immers mogelijk een nieuw seizoen van 'Dancing With the Stars' en ook een nieuw seizoen van 'Gert Late Night' vanop de Evanna staat op mijn planning."

"Uiteindelijk hebben we afgeklopt op twee korte seizoenen van telkens zes afleveringen van 'De Verhulstjes'. Of er nadien ook nog een vervolg komt, zal zoals steeds afhangen van het kijksucces.” 

"Elke dag op restaurant is te duur”

"Na ons leven zoals het is, wordt het nu onze vakantie”, laat Gert weten over het nieuwe seizoen. “Lekker niksen dus, in onze bubbel. Maar ook Saint-Tropez ontdekken. Met de fiets eropuit trekken, naar de beroemde strandjes gaan. Om er iets te lang, iets te veel te genieten.” 

“En neen, we gaan niet elke dag op restaurant”, benadrukt Gert. “Daarvoor is Saint-Tropez echt te duur, belachelijk duur soms. Dat is niet uit gierigheid, maar omdat ik me nog altijd goed wil voelen bij wat ik moet betalen en wat ik daarvoor krijg.”

TAGS  I  Gert Verhulst  I  De Verhulstjes  I  shownieuws  I  Oostduinkerke  I  Saint-Tropez