Dinsdag 20 April 2021 - 09:30   I   Foto: SBS  I   door Redactie

Eerste aflevering van ‘De Cooke & Verhulst Show’ zwaar onder vuur

Eerste aflevering van ‘De Cooke & Verhulst Show’ zwaar onder vuur

Gisteren zond Play 4 de langverwachte eerste aflevering uit van ‘De Cooke & Verhulst Show’. Hierin ontvangen Gert Verhulst en James Cooke hun gasten niet op de Evanna, maar in een gloednieuwe studio. De reacties achteraf waren echter niet mals.

“Ik had het al gezien na tien minuten”, zegt iemand op de Play 4-fora. “Dat zit daar allemaal samen en niemand had een masker op. Dan die twee venten die wat show kwamen verkopen… Nee, op zijn boot was het veel beter. Van mij mogen ze het al afschrijven. Dat programma haalt morgen nog maar de helft van de kijkers.” 

“Deze show is te geforceerd, de spontaniteit is weg"

“Begrijpelijk dat jullie toch iéts willen doen in coronatijden en dat de boot dat niet kon bieden zoals het hoort, maar keer toch maar terug naar het bootconcept als heel die zever voorbij is”, roept een kijker op. “Deze show is te geforceerd, de spontaniteit van op de boot (of althans het gevoel ervan) is volledig weg.” 

“Jammer zeg, en ik keek er zo naar uit”, reageert een ander. “Al na vijf minuten heb ik weggezapt. Sorry, boys, maar 't is om te huilen.” “Ik vond het echt een tegenvaller!”, lezen we nog. “Niet het niveau van Gert en James dat we gewoon zijn! Het beste stukje vond ik het laatste, toen ze met Metejoor meezongen! Voor de rest was er niet veel aan."

“Hopen dat het beter wordt, want dit is een flop”, lezen we nog. “Zoals velen zeggen: het concept op hun boot was veel beter en ik mis ons Annie. Echt een tegenvaller.” En ook: “Ik vond het een beetje een geklungel. En dan James altijd met zijn seksistische opmerkingen naar mannen toe. Nee, ik vond het niet geslaagd.”