Dinsdag 20 April 2021 - 12:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Cath Luyten heeft opvallend nieuws te melden over Frank Raes: “Hij meent het écht”

Cath Luyten heeft opvallend nieuws te melden over Frank Raes: “Hij meent het écht”

Begin dit jaar maakte Cath Luyten bekend dat ze opnieuw zwanger is. De presentatrice heeft al een zoon, Bill, uit een eerdere relatie met ‘Extra Time’-presentator Frank Raes. Bill kijkt erg uit naar de geboorte.

“Hij praat nu al tegen dat kleine wezentje in mijn buik”, zegt Cath in een gesprek met Story. “Mooi om te zien. Ik mag mezelf gelukkig prijzen, want hij is toch al dertien. Bill staat zelfs te springen om te babysitten. Dat zal ik misschien toch op papier moeten laten zetten. Over enkele jaren denkt hij daar misschien anders over.”

"Frank en ik schieten ook nog héél goed met elkaar op"

In 2018 zetten Cath en Frank na 14 jaar een punt achter hun huwelijk. Daar gaat Bill goed mee om. “Wat primeert, is dat hij gelukkig is. Bij ons én bij zijn papa”, benadrukt Cath. “Bill heeft een gigantisch goede band met zijn papa. En Frank en ik schieten ook nog héél goed met elkaar op. Dat maakt zo’n nieuwe situatie voor je kind zoveel makkelijker.” 

Frank liet eerder zelfs al weten dat hij zich bereid voelt om te babysitten op het kindje van Cath en Eshref, en volgens de presentatrice meende hij dat wel degelijk. “Ja”, lacht ze. “Tot hij waarschijnlijk een paar nachten wakker gehouden wordt. Misschien moet ik hem ook een contractje laten tekenen.”

TAGS  I  Cath Luyten  I  Frank Raes  I  shownieuws  I  Extra Time