Dinsdag 20 April 2021 - 16:03   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Wout van Aert doet droevige onthulling over zijn vrouw Sarah de Bie

Wout van Aert doet droevige onthulling over zijn vrouw Sarah de Bie

VTM en HLN zaten tijdens het afgelopen klassieke voorjaar in het spoor van Wout van Aert. Kijkers krijgen ook een inkijk in het persoonlijke leven van Van Aert en zijn vrouw Sarah de Bie. Samen hebben ze een zoontje, Georges. Op een bepaald moment geeft Van Aert aan dat hij zijn vrouw in de steek laat.

"Ik was één dag terug van Tenerife en reisde toen al naar Italië voor opnieuw twee en een halve week”, vertelt Wout Van Aert. “Ik was toen ongeveer zes weken van huis. Je hebt dan wel het gevoel dat je je vrouw en kind in de steek laat."

"Ik ben wel heel trots op hoe Sarah het gedaan heeft maar het was wel lastig. En als die kleine man er is, draait het echt daar om en merk je zelf dat je dit veel belangrijker vindt dan andere dingen die op je pad komen. Het is wel fijn om Georges te hebben en de koers eens los te kunnen laten.” 

Donderdag

Het eerste deel van de docu ‘Wout’ wordt nu donderdag 22 april om 21.45 uitgezonden bij VTM. Deel twee volgt deze zomer, na de Tour de France. Daarin zullen beelden te zien zijn uit de Tour de France, de Olympische Spelen, het WK in eigen land en een uitgestelde Parijs-Roubaix. 

TAGS  I  Wout van Aert  I  Sarah De Bie