Dinsdag 20 April 2021 - 19:30   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Iedereen zegt hetzelfde over vertrek van Allison bij Sean Dhondt

Iedereen zegt hetzelfde over vertrek van Allison bij Sean Dhondt

Dinsdagmiddag maakte Allison Scott wereldkundig dat haar relatie met Sean Dhondt erop zit. Uiteraard kwam hier meteen vanuit alle uithoeken van België reactie op, en de sociale media ontplofte zowat. De meeste mensen begrijpen de beslissing van Allison maar al te goed.

“Dit komt niet echt als een verrassing, maar als je zo'n stoten uitsteekt, is het niet verwonderlijk!”, doelt iemand op de pijnlijke onthulling van de naaktbeelden vorig jaar. “Zijn vrouw is vernederd geweest en dat kan je niet zomaar vergeten en vergeven.” “Inderdaad, verstandige beslissing van Allison”, reageert een dame. “Een man die dergelijke escapades uitsteekt, is je aandacht en liefde niet waard, en is nooit meer te vertrouwen.” 

“Dit was te verwachten"

“Toch nog een jongedame met verstand die mijnheer zijn wansmakelijke online escapade niet zomaar accepteert”, aldus een ander. “Kunnen krijgen is voor sommige mannen misschien gemakkelijk, maar ze kunnen houden? Dat is nog wat anders…”

“A woman with brains”, klinkt het nog. “Welke vrouw accepteert ook zoiets? Ik wens Allison het allerbeste toe!” En ook: “Dit was te verwachten ook, hè. Eender welke vorm van bedrog breekt het vertrouwen volledig. En vertrouwen is nu net zo belangrijk en zeer moeilijk te herstellen!”

TAGS  I  Sean Dhondt  I  Allison Scott  I  shownieuws  I  n365