Dinsdag 20 April 2021 - 20:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Natalia ziet verontrustende evolutie: “Dit zou heel veel kapot kunnen maken”

Natalia ziet verontrustende evolutie: “Dit zou heel veel kapot kunnen maken”

Bijna 20 jaar geleden verscheen Natalia voor het eerst ten tonele in ‘Idool’. In 2003 belandde ze samen met Peter Evrard in de finale, maar uiteindelijk werd Peter tot winnaar uitgeroepen. Natalia is wel een van de weinige kandidaten die een levensvatbare zangcarrière kon opbouwen.

“Er wordt me vaak gevraagd waarom het mij wel is gelukt en anderen niet”, lacht Natalia in De Zondag. “Ik weet niet wat ik anders heb gedaan. Wat ik wel weet, is dat ik hard heb gewerkt, veel positiviteit in mijn job heb gelegd, alles met mijn hart heb gedaan en altijd mijn gevoel heb gevolgd. Daarnaast ben ik echt ongelofelijk goed omringd. Ik had mensen rondom mij die het echt goed met mij meenden. Muziek mag dan wel mijn passie zijn, van de zakelijke kant kende ik bij de start quasi niets.”

"Het is heel belangrijk om realistisch te blijven"

“Muziek was altijd mijn grote droom”, zegt de coach van 'The Voice'. “Ik was ambitieus, maar ook voorzichtig. De kandidaten van vandaag komen vaak met enorme verwachtingen. Dat is goed, maar het is en blijft een wedstrijd. Ik vind het fantastisch om te zien hoe alle kandidaten zich smijten, maar het is tegelijk heel belangrijk om realistisch te blijven.” 

“Toen ik startte, waren er de kranten en de televisie. Nu moeten kandidaten ook nog eens leren met sociale media om te gaan”, weet Natalia. “Dat is een krachtig medium dat veel goede dingen met zich kan meebrengen, maar het kan ook veel kapotmaken. Voor deze nieuwe generatie is het zeker niet makkelijk om mee om te gaan.”

TAGS  I  Natalia  I  Idool  I  The Voice  I  shownieuws