Dinsdag 20 April 2021 - 22:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Rake uitspraak van Winnie uit ‘Blind Getrouwd’ over Hanne en Davy: “Daarom maakten ze geen enkele kans”

Rake uitspraak van Winnie uit ‘Blind Getrouwd’ over Hanne en Davy: “Daarom maakten ze geen enkele kans”

Het huwelijk van Winnie Govaerts en Jonah Hulselmans was vorig jaar het enige dat overeind bleef aan het einde van ‘Blind Getrouwd’. Winnie zit dus in een uitstekende positie om zich uit te laten over de laatste momenten van de nieuwe koppels.

Sven en Veerle besloten om vroegtijdig de stekker uit hun experiment te trekken, en zondag liep ook het huwelijk van Davy en Hanne op de klippen. Dat zag ook Winnie. “Communicatie is het onoverkomelijke struikelblok gebleken voor Hanne en Dave”, merkt zij op.

“Het viel me op dat zijn mama aangaf hoe hard haar zoon op zijn papa lijkt, blijkbaar ook niet de grootste prater", zegt Winnie in Story. "Volgens mij was de start van hun parcours gewoon té hobbelig omdat de focus te veel op hun verschillen lag. Dan krijgt die vonk geen kans. Als de communicatie niet goed zit, creëer je in je hoofd een eigen verhaal én andere verwachtingen.” 

“Ik vind het wel mooi dat ze hun avontuur in schoonheid hebben afgesloten en in hun brieven heel open zijn geweest", klinkt het nog. "Ik denk dat ze wel goede vrienden zullen blijven. Zoals de uitdrukking luidt: je krijgt nu eenmaal geen tweede kans om een eerste indruk te maken.”

TAGS  I  Winnie Govaerts  I  Jonah Hulselmans  I  Blind Getrouwd  I  shownieuws