Woensdag 21 April 2021 - 13:15   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

"Club Brugge heeft de titel cadeau gekregen"

Club Brugge ligt op koers om een tweede opeenvolgende landstitel te pakken. Bij blauw-zwart kijken ze er al naar uit om in de play-offs nog eens de puntjes op de i te zetten. Zeker nadat het vorige seizoen abrupt werd stopgezet.

Het vorige seizoen in de Jupiler Pro League werd verstoord door Covid-19. Er vonden geen play-offs plaats en leider Club Brugge werd uitgeroepen tot landskampioen. Iets wat hier en daar toch wrevel opwekte. Sommige fans van andere ploegen vonden dat Club de titel cadeau kreeg.

Het is één van de redenen waar Simon Mignolet dubbel zo hard uitkijkt naar het behalen van een nieuwe landstitel. “Of deze titel mij meer waard zou zijn? Misschien wel, omdat we vorig seizoen niet fatsoenlijk hebben kunnen afsluiten", reageert de Club-doelman in Het Nieuwsblad.

Larie

"Kampioen worden na play-offs is toch mooier. Vorig jaar werd gezegd: Club Brugge heeft de titel cadeau gekregen, omdat het seizoen werd afgebroken. Maar dat is larie. Twee jaar op een rij kampioen worden, zou fantastisch zijn", besluit Mignolet.

TAGS  I  Club Brugge  I  voetbal