Woensdag 21 April 2021 - 14:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Kathleen Aerts (K3) maakt gezinsuitbreiding bekend

Kathleen Aerts (K3) maakt gezinsuitbreiding bekend

Vorig jaar overleed de mama van Kathleen Aerts aan jongdementie. De mama van de voormalige K3-zangeres werd verzorgd door drie verpleegsters, die na het overlijden hun job dreigden te verliezen.

“Maar twee van hen vonden gauw een nieuwe job’, vertelt Kathleen in TV Familie. “En de andere dame Sheila is nu onze huishoudhulp. Ze woont nog altijd bij ons in. Haar dochter Ashley was al die jaren in Zimbabwe. Maar ze is nu naar Zuid-Afrika gekomen. Moeder en dochter zijn herenigd, en Ashley maakt mee deel uit van ons gezin. Ze is veertien jaar en een schat van een meisje."

"Steven en ik hebben er een dochter bij”

De zonen van Kathleen en haar man Steven vinden dit natuurlijk fantastisch. “Ze hebben nu een lieve grote zus en mijn man Steven en ik hebben er een dochter bij”, klinkt het enthousiast. “Wij vinden het enorm plezant dat we dat kind een betere toekomst kunnen geven.” 

“En weet je wat ik echt zalig vind? Dat ik nu meisjeskleding kan kopen! ’t Is eens iets anders dan jongensspullen, hé”, lacht Kathleen. “Ja, Ashley én haar moeder zijn heel leuk om in huis te hebben. Ik heb nu het gevoel dat mama’s overlijden toch iets goeds heeft gebracht. Want anders was Ashley nooit bij ons komen wonen.”

TAGS  I  Kathleen Aerts  I  K3  I  shownieuws