Woensdag 21 April 2021 - 20:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Zeer pijnlijk nieuws over Sean Dhondt na scheiding met Allison Scott

Zeer pijnlijk nieuws over Sean Dhondt na scheiding met Allison Scott

Sean Dhondt en Allison Scott zijn geen koppel meer. Na tien jaar besloten ze een punt te zetten achter hun huwelijk. Al zal vooral Allison dat beslist hebben. De zaak-Eveline bleek het breekpunt te zijn.

Sean had naaktfoto's- en video's gestuurd naar een jongeman die zich uitgaf voor 'Eveline'. Die beelden raaakten vervolgens verspreid op het internet. Zo kwam Allison het bedrog te weten, want voor haar was dit duidelijk bedrog van haaar man. In 'Kat Zonder Grenzen' sprak Allison er openlijk over. "Hij wist dat hij me bedrogen had, maar deed al die tijd normaal tegen mij. Dat vind ik het pijnlijkste van deze zaak", zei ze erover.

En Sean? Die leek aanvankelijk nog niet meteen schuldbesef te hebben, maar wat later excuseerde hij zich toch openlijk bij Allison op Instagram. In november vertrok zij naar de Verenigde Staten. Officieel om Thanksgiving te vieren. Sean weigerde toen te geloven dat het tot een scheiding zou komen.

Niet opgeven

"Nu ze de kans heeft om haar familie te bezoeken: waarom niet?", zei hij in februari. "Het is jammer dat we nu een tijdje niet bij elkaar zijn, maar daarna pikken we de draad weer op." Sean geloofde er nog in. Hij wilde het huwelijk niet opgeven. Pijnlijk dus om te moeten vaststellen dat Allison hem niet kan vergeven en er een punt achter zet.

TAGS  I  Sean Dhondt  I  Allison Scott  I  shownieuws  I  n365