Donderdag 22 April 2021 - 07:30   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

André Hazes erg onder vuur: "Dit zei hij tegen Monique vlak voor hij definitief vertrok"

André Hazes erg onder vuur:

Heel wat bekende Nederlanders zijn niet te spreken over het gedrag van André Hazes. Hij verliet Monique Westenberg opnieuw voor een andere vrouw, ditmaal voor Sarah van Soelen. André en Monique stonden nochtans op trouwen.

Het gedrag van André zorgt voor veel kritiek. Niet enkel bij de fans, maar ook bij de bekende Nederlanders. Zo was het een gespreksonderwerp bij Radio Veronica. Presentator Wilfred Genee, ook presentator van het populaire voetbalprogramma Voetbal Inside nam alvast geen blad voor de mond.

"Hij liep bij Monique de deur uit en toen zei hij: ‘Die zien we nooit meer terug.’ Daar kwam het wel op neer eigenlijk", aldus Genee. "Hij is knettergek. Ik weet niet of ik hem nog volg. Ik vind het zo’n", zegt collega-sidekick Rick Romijn. 'Ik denk dat André zichzelf onsterfelijk waant. Zoiets van: dit is wie ik ben, dit hoort bij mijn leven en de rest zoekt het maar uit."

Ontvolgd

Eerder raakte al bekend dat Monique André niet meer volgt op Instagram. Ze wil duidelijk niet geconfronteerd worden met de posts van André, die steeds meer in de richting gaan van zijn nieuwe liefde.

TAGS  I  André Hazes  I  Monique Westenberg  I  Sarah van Soelen  I  shownieuws  I  n365