Donderdag 22 April 2021 - 12:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Hanne uit 'Blind Getrouwd' doet harde onthulling over Davy: "Dat heeft hij met mij gedaan"

Hanne uit 'Blind Getrouwd' doet harde onthulling over Davy:

Hanne en Davy uit 'Blind Getrouwd' maakten een einde aan hun huwelijk. Hun experiment is mislukt. Ondanks het feit dat Hanne wel een goed gevoel overhoudt aan die periode, is ze tegelijkertijd ook wel erg kritisch voor Davy.

Naar het einde toe leken de twee het beter met elkaar te kunnen vinden. "En toch was ik toen zelfs op zoek naar meer diepgang. Ik had net iets meer zekerheid van Daves kant gewild, en die heb ik eigenlijk nooit gekregen. Het zou geholpen hebben, want door zijn terughoudendheid werd ik ook almaar onzekerder", zegt Hanne in Dag Allemaal.

Toekomst

Voorlopig is er geen uitzicht op een andere liefde voor Hanne. "Och, ik krijg al eens een berichtje, maar meer ook niet. En m’n hoofd staat er nu niet naar", zegt ze. 

Ook Davy krijgt berichtjes. "Maar het zijn er nu ook weer niet uitzonderlijk veel. ’t Hoort gewoon bij zo’n ‘Blind Getrouwd’-deelname. Ik antwoord er ook zelden op. Eerst maar wat andere prioriteiten stellen. Ik sport veel, er is m’n werk, ik wil de banden met familie en vrienden wat meer aanhalen en ik bereid enkele reizen voor. Daarna zien we wel weer."

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  shownieuws  I  n365