Jani erg geschrokken van kritiek: "Ik kan er gewoon niks aan doen" Buitenland
Buitenland

Jani erg geschrokken van kritiek: "Ik kan er gewoon niks aan doen"

Jani erg geschrokken van kritiek: "Ik kan er gewoon niks aan doen"

Jani Kazaltzis was erg openhartig in 'Het Heilig Huis van Hanssen' op Joe. Zo sprak hij onder meer over de ingreep die hij laten doen heeft.

"Ik heb ooit wel al botox gedaan, maar daar schrok ik zelf wel een beetje van. Ik leek zo een oude Hollywoodster die te hard probeerde jong te blijven”, zei Jani.

Jani vertelt dat hij erg veel geluk gehad heeft toen hij op zijn 20ste zijn lippen liet opspuiten met silicone, want 80% van de behandelingen zijn toen mislukt. “Dat zou ik nu nooit meer opnieuw doen.”

Jani had ook lange tijd een kinderwens, maar uiteindelijk besliste hij samen met zijn partner om die op te bergen. De kritiek die hij kreeg op zijn kinderwens heeft Jani wel erg geraakt. “Als homokoppel wordt het toch niet aanvaard dat je een kind zou maken", zegt hij.

"Je beseft opeens je beperkingen als homo in de maatschappij en dat was even heel confronterend. Voor een heterokoppel is het makkelijker want je hebt veel meer opties. Eigenlijk is het kritiek krijgen op iets waar je niks aan kan doen."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws