'Martinez naar Tottenham, Belgische opvolger staat al klaar bij Rode Duivels' Royalty
Royalty

'Martinez naar Tottenham, Belgische opvolger staat al klaar bij Rode Duivels'

'Martinez naar Tottenham, Belgische opvolger staat al klaar bij Rode Duivels'

Roberto Martinez vertrekt binnenkort wellicht bij de Belgische Voetbalbond (KBVB). De bondscoach van de Rode Duivels zou in de zomer opnieuw trainer worden in de Premier League.

In Engeland klinkt het dat Martinez zijn carrière straks gaat verderzetten bij Tottenham. De Londense topclub nam eerder deze week afscheid van José Mourinho en voorzitter Daniel Levy is nu op zoek naar een opvolger.

Martinez wordt nadrukkelijk naar voor geschoven als topkandidaat en de kans is groot dat de Spanjaard bij The Spurs zal tekenen. Sommige bronnen zijn daar zelfs al zeker van. Martinez zou staan te popelen om bij Tottenham aan de slag te gaan.

Belg als opvolger

Voor de Belgische Voetbalbond betekent dat dat er moet worden uitgekeken naar een nieuwe bondscoach. Geen paniek, want de opvolger van Martinez zou zelfs al in de wachtkamer zitten. Hij luistert naar de naam Michel Preud'homme.

Preud'homme was in het verleden al in beeld om bondscoach van België te worden en dat is nu niet anders. MPH paste onlangs nog voor een avontuur bij de nationale ploeg van Congo én stuurde Antwerp wandelen. Voor de Rode Duivels wil hij misschien wél terugkeren uit pensioen.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws