Nathalie uit ‘Blind Getrouwd’ openhartig over Dennis: “Dit heeft hij met mij gedaan” Buitenland
Buitenland

Nathalie uit ‘Blind Getrouwd’ openhartig over Dennis: “Dit heeft hij met mij gedaan”

Nathalie uit ‘Blind Getrouwd’ openhartig over Dennis: “Dit heeft hij met mij gedaan”

Afgelopen zondag sloten Hanne en Davy hun ‘Blind Getrouwd’-avontuur definitief af. Hun experiment is, net als dat van Veerle en Sven, niét geslaagd. Aanstaande zondag is het de beurt aan Dennis en Nathalie om te beslissen of ze met elkaar willen doorgaan.

Nathalie voelt zich aan de vooravond van het beslissingsmoment vooral dankbaar: “Voor het feit dat ik met Dennis ben gematcht. Dat is echt wel de persoon die mij heeft doen groeien. Zowel op persoonlijk vlak als op het vlak van onze relatie. Ik denk dat dit heel anders had kunnen uitdraaien als dat met een andere persoon was geweest.”

“Nathalie is in zekere zin mijn katapult"

Dennis heeft eerder gemengde gevoelens bij het nakende beslissingsmoment. Hij komt - in navolging van Sven met de flipperkast - ook met een metafoor op de proppen: “Nathalie is in zekere zin mijn katapult. Ofwel schiet ze mij weg hoog in de lucht en dat zou extra positief zijn. Maar het kan ook zijn dat die katapult op een muur gericht is en dat ik vol tegen de muur vlieg.”

De volgende dag staat Dennis terug in de trouwzaal van Hemiksem. Op zijn trui het opschrift ‘amaimennefrak’, een kleine knipoog naar die eerste keer dat bruid Nathalie binnenkwam en Dennis meteen van z’n sokken blies. “Ben je er klaar voor”, fluistert Nathalie. Dennis is bloedeerlijk: “Hier zijt ge nooit klaar voor, nooit.”

Populair

Laatste nieuws