Simon uit ‘The Voice’ geeft toe: “Daarom ben ik teleurgesteld in Koen Wauters” Buitenland
Buitenland

Simon uit ‘The Voice’ geeft toe: “Daarom ben ik teleurgesteld in Koen Wauters”

Simon uit ‘The Voice’ geeft toe: “Daarom ben ik teleurgesteld in Koen Wauters”

In de Blind Auditions van ‘The Voice van Vlaanderen’ blies Simon de coaches van hun sokken met zijn eigen versie van ‘Follow The Sun’ van Xavier Rudd. Hij belandde in het team van Koen Wauters, maar na de Knockouts besloot Koen om niet verder te gaan met hem. Gelukkig pikte Natalia hem op.

"Natuurlijk was ik teleurgesteld dat Koen me niet koos bij de knockouts", zegt Simon in Het Laatste Nieuws. "De reddingsboei van Natalia was dus een opluchting. Maar ik zie de switch van teams ook als een voordeel, ik heb al met twee coaches gewerkt nu en merk dat Natalia prestatiegericht is.”

“Je komt er niet langs om even een uurtje te komen zingen”, merkt Simon op. “Ze wil presteren, dat ligt me wel. Ik ben ook gemotiveerd om Koen te tonen dat hij mij had moeten kiezen, al begrijp ik dat zijn keuze in de vorige ronde moeilijk was. Joke, die vanavond ook zingt, heeft een geweldige stem. Ik had niet in zijn schoenen willen staan.”

"Ik vind het moeilijk om complimenten te krijgen"

De passage van Simon in ‘The Voice’ blijft in ieder geval niet onopgemerkt. ”Haast elke dag krijg ik van onbekenden berichtjes via Instagram om me te feliciteren of met de vraag om samen te werken", zegt hij. "Onlangs sprak ook een wildvreemde me aan op straat. Dat is toch even wennen hoor, ik vind het moeilijk om complimenten te krijgen.”

“En dan zijn er de kinderen op school... Ik geef zwemles in vier scholen en sommigen onder hen worden hélemaal gek door mijn deelname. Na de zwemles vragen kinderen mij zelfs om een handtekening”, lacht Simon.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws