'Club Brugge heeft beet en rondt eerste inkomende zomertransfer af' voetbal
voetbal

'Club Brugge heeft beet en rondt eerste inkomende zomertransfer af'

'Club Brugge heeft beet en rondt eerste inkomende zomertransfer af'

De play-offs moeten nog beginnen, maar bij Club Brugge maken ze nu al werk van de toekomst. Zo zou de Belgische landskampioen op het punt staan om zijn eerste inkomende zomertransfer af te ronden.

Diverse Britse media melden dat Osaze Urhoghide (20) in het tussenseizoen de overstap naar Club Brugge maakt. Er is sprake van een akkoord en de transfer zou snel gefinaliseerd worden. De verdediger zou een meerjarig contract tekenen.

De beloftevolle Urhoghide is einde contract bij de Engelse tweedeklasser Sheffield Wednesday en is dus vrij om te gaan en staan waar hij wil. Dat maakte van hem een extra interessante optie voor blauw-zwart.

Club Brugge volgt Urhoghide al een tijdje en is helemaal overtuigd geraakt van de Engelsman met Nigeriaanse én Nederlandse roots. Na de jaarwisseling werd Urhoghide een vaste waarde bij Sheffield Wednesday en maakte hij flink wat indruk.

Opvolger van Kossounou

Vincent Mannaert ziet in Urhoghide een toekomstige opvolger van Odilon Kossounou. De 20-jarige Ivoriaan geniet interesse van buitenlandse topclubs en zou Club Brugge na dit seizoen al kunnen verlaten.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws