Greg Van Avermaet slaat iedereen met verstomming: "Hij zal Luik-Bastenaken-Luik winnen" Wielrennen
Wielrennen

Greg Van Avermaet slaat iedereen met verstomming: "Hij zal Luik-Bastenaken-Luik winnen"

Greg Van Avermaet slaat iedereen met verstomming: "Hij zal Luik-Bastenaken-Luik winnen"

Greg Van Avermaet besloot om zijn voorjaar te rekken tot en met Luik-Bastenaken-Luik. Zelf verwacht de olympische kampioen niet om mee te strijden voor de zege, maar Van Avermaet heeft wel een verrassende favoriet.

Morgen staat met Luik-Bastenaken-Luik de laatste voorjaarsklassieker op het wielermenu. Meteen een kans om een felbegeerd Monument op zak te steken. Greg Van Avermaet verwacht zelf niet mee te strijden om de zege, maar ziet ook geen ploegmaat bij AG2R-Citroën winnen.

Van Avermaet gaat voor de verrassing. "We mogen Maximillian Schachmann zeker niet onderschatten", zegt hij bij Het Nieuwsblad. "Het parcours gaat hem nog net iets beter liggen dan de Amstel (waar hij derde werd, red.)."

Progressie

Van Avermaet is onder de indruk van de Duitse renner van Bora-Hansgrohe. "Het is een hele sterke renner die de laatste jaren veel progressie maakt. Als ik echt één naam moet zeggen, dan ga ik op Schachmann gokken, omdat de anderen net iets meer favoriet zijn.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws