Zeer heftig voor Staf Coppens: “Ik ga eraan kapot” Buitenland
Buitenland

Zeer heftig voor Staf Coppens: “Ik ga eraan kapot”

Zeer heftig voor Staf Coppens: “Ik ga eraan kapot”

In de Vlaamse huiskamers blijft de interesse groot voor het Zweedse avontuur van Staf en zijn gezin. In aflevering 4 van 'Camping Coppens', op maandag 26 april om 20.40 bij VTM, pikken we de draad op met de eerste schooldag van de kinderen Beau en Nora.

Monique en Staf maken ‘s morgens vroeg in hun Zweedse huurhuisje de kinderen wakker. Het is één van de spannendste ochtenden van heel dit avontuur: de eerste schooldag. Beau heeft er nog steeds een goed gevoel bij, Nora houdt zich sterk. “Weet je wat zo relax is voor papa”, begint Staf aan de ontbijttafel. “Ik moet geen boterhammen smeren. Want er is een buffet op school!”

In de auto onderweg naar school probeert Staf de gespannen sfeer wat te breken: “Er waren eens twee kleine Belgjes, halve Hollandertjes. En die verhuisden naar Zweden...” “Wil je alsjeblieft niet meer te veel praten”, snoert Nora haar papa de mond. Als de kinderen het schoolgebouw zijn binnen gegaan, lucht Staf z’n hart bij Monique: “Ah man echt waar, ik ga kapot van de stress”. “Ja ik zie het”, lacht Monique. “Jij had meer stress dan de kinderen. Laat het los, let it go.”

Een eigen, definitieve plek

Mama Agnes is ondertussen ook al twee maanden bij Monique, Staf en de kinderen. Het was een waar plezier voor iedereen. Maar het wordt voor haar stilaan tijd om terug richting België te vertrekken. Ze kan nog net mee het huis bezoeken dat te koop staat, vlakbij de school van Beau en Nora. Het huurhuis begint nu toch z’n gebreken te vertonen en het gezin Coppens hunkert hoe langer hoe meer naar een eigen, definitieve plek.

Populair

Laatste nieuws