Kijkers doen oproep aan ‘Thuis’-makers: “Doe dit nu eens met Kobe” Buitenland
Buitenland

Kijkers doen oproep aan ‘Thuis’-makers: “Doe dit nu eens met Kobe”

Kijkers doen oproep aan ‘Thuis’-makers: “Doe dit nu eens met Kobe”

Kobe zit in zak en as na de breuk met Paulien. Hij vindt dat Jacques haar helemaal heeft gebrainwasht en kan er in zijn ogen niets meer aan doen.

Kijkers leven enorm mee met Kobe en steken hem online een hart onder de riem. “Die zotte Paulien is jou niet waard, Kobe”, schrijft een dame op de sociale media. “Je bent veel te goed! Die zag jou nooit echt graag. Jij verdient veel beter!”

“Zij is jouw liefde niet waard, Kobe, jij verdient zo veel beter”, zegt een ander. “Hopelijk komt er een knappe, intelligente, leuke, nieuwe vriendin op jouw levenspad. Ik gun het je zeker!” “Inderdaad”, reageert een fan hierop. “Hierbij roep ik de scenaristen op om voor Kobe eindelijk eens een top-madam in de reeks te schrijven. Hij verdient dat toch!”

“Paulien is al mijn respect kwijt, hoor”, laat een teleurgestelde kijker weten. “Laat haar gewoon vallen, Kobe, en zet haar uit jouw hoofd. Weg ermee. Ander en beter! Ik hoop dat de schrijvers jouw een mooie toekomst schenken, want jij hebt jouw deel van de miserie al gehad, vind ik!”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws