Kijkers spreken schande van ‘The Voice’: “Dit is doorgestoken kaart” Buitenland
Buitenland

Kijkers spreken schande van ‘The Voice’: “Dit is doorgestoken kaart”

Kijkers spreken schande van ‘The Voice’: “Dit is doorgestoken kaart”

Team Koen en Team Natalia gaven vrijdagavond nogal van jetje in de eerste Battles van ‘The Voice van Vlaanderen’. Onder meer Toon en Jill namen het tegen elkaar op met hun eigen versie van ‘I Dare You’ van The XX.

Jill mocht de Battle dan wel gewonnen hebben, de kijkers waren daar niet echt mee akkoord. Zij vonden Toon namelijk veel beter. “Jill is de wasspeld van haar neus vergeten te halen”, schrijft iemand op de fanfora. “Veel te nasaal gezongen. Die Jill moest en zou doorgaan, dat valt op. Let op: zij zal wel de laatste zijn die overschiet bij Team Koen.”

“Ik vind het vooral jammer dat er iemand doorgaat die al het genoegen gehad heeft om op te treden op festivals en zo”, merkt een ander op. “Heeft zij al haar kans dan niet gehad? Zo jammer voor Toon die die kans nog niet gehad heeft.”

"Ik snap niet waarom zij meedoet aan dit programma"

“Sorry, maar ben ik nu de enige die vindt dat Toon verder mocht gaan?", vraagt iemand zich af. "Jill kan gemakkelijk een platencontract ergens krijgen. Zij is dan ook een zangeres, dus ik snap niet waarom zij meedoet aan dit programma…”

“Toon verdiende door te gaan, net zoals Angelo trouwens. Zij overklasten die meiden gewoon", klinkt het ook. "Echt waar, what the fuck, hier klopt iets niet. Iets anders gaan ze ons niet wijsmaken, hoor!” “Inderdaad, dit is doorgestoken kaart!”, reageert nog een kijker. “Ze moest meedoen van Koen Wauters en dan ging hij ervoor zorgen dat haar ‘carrière’ een boost kreeg."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws