-->

Club wrijft zich in de handen: Fitte Izquierdo bevestigt terugkeer naar Brugge

Club wrijft zich in de handen: Fitte Izquierdo bevestigt terugkeer naar Brugge
Zondag 25 April 2021 - 13:54   I   door Redactie

Dan eindelijk. Dag op dag bijna precies twee jaar na zijn laatste aantreden maakte José Izquierdo (28) zaterdag zijn comeback bij Brighton. En dat is geweldig nieuws voor Club Brugge.

De Colombiaanse flankaanvaller mocht acht minuten voor tijd invallen in de met 1-0 gewonnen Premier League-partij tegen Sheffield United en was daar bijzonder blij mee. Voor hem is dit immers het startsein om zijn carrière te herlanceren.

Dat zal sowieso niet meer bij Brighton zijn, waar zijn contract komende zomer afloopt. Colombiaanse bronnen meldden eerder al dat Izquierdo héél dicht bij een terugkeer naar Club Brugge staat.

Daar zou hij aan de slag gaan met een prestatiegericht contract, gezien zijn zware blessureverleden bij Brighton. Maar dat hij nu opnieuw mocht invallen op het allerhoogste niveau - eerder speelde hij wel al bij de beloften, is het bewijs dat zijn zware knieblessure definitief verleden tijd is.

Ideale vervanger

En bevestigt zijn terugkeer naar Club Brugge. Want dat was nog het enige obstakel voor blauw-zwart om zijn gewezen sterspeler opnieuw binnen te halen. In de wetenschap dat de kans groot is dat Noa Lang straks vertrekt, wordt in de gewezen Gouden Schoen de ideale vervanger gezien.

Een geweldige opportuniteit, zeker omdat er geen transfersom moet neergeteld worden. Concreet nieuws wordt verwacht aan het einde van het seizoen.

TAGS  I  Brighton  I  Sheffield United  I  Voetbal  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  AA Gent  I  Antwerp