Wout van Aert heeft een zeer spannende aankondiging voor al zijn fans Wielrennen
Wielrennen

Wout van Aert heeft een zeer spannende aankondiging voor al zijn fans

Wout van Aert heeft een zeer spannende aankondiging voor al zijn fans

Wout van Aert heeft zichzelf en zijn fans een geweldig wielervoorjaar bezorgd, met zeges in Gent-Wevelgem en de Amstel Gold Race. Daarvoor heeft hij een weekje welverdiende rust gekregen. Maar lang stilzitten hoort niet bij de talenten van de Kempenaar. Daarom hervat hij nu al de trainingen.

Met 14 zware koersdagen op de teller was Wout van Aert toe aan wat welverdiende rust, zeker na een uitgebreide veldritwinter en de geboorte van zijn zoontje Georges. Dankzij zijn geweldige prestaties kon Van Aert met een gerust gemoed een weekje genieten met zijn vrouw Sarah De Bie en Georges.

Nu is het weer werken geblazen. Van Aert zal nu toewerken naar de Dauphiné, die van start gaat op 30 mei. Daarna staat de Ronde van Frankrijk al vrij snel op het menu. Dé hoofddoelen van Van Aert zijn de Olympische Spelen en de wereldkampioenschappen wielrennen in eigen land later dit jaar.

Wout van Aert heeft een zeer spannende aankondiging voor al zijn fans

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws