Dít beeld van De Bruyne gaat de hele wereld rond: "Meent hij dat nu?!" (VIDEO) voetbal
voetbal

Dít beeld van De Bruyne gaat de hele wereld rond: "Meent hij dat nu?!" (VIDEO)

Dít beeld van De Bruyne gaat de hele wereld rond: "Meent hij dat nu?!" (VIDEO)

Kevin De Bruyne verbaasde zondag iedereen in de League Cup-finale tegen Tottenham (1-0). Niet enkel omdat hij Manchester City met een assist de beker bezorgde, maar ook om wat hij achteraf deed.

Dat hij na zijn blessure überhaupt op het veld stond was al reden genoeg voor trainer, ploegmaats en fans om zich over te verbazen, dat hij het bijna 90 minuten volhield en ook nog de winninggoal aanbracht nog iets meer.

Maar de grootste verbazing kwam na de match toen De Bruyne op Son Heung-min afstapte, de Koreaanse ster van Tottenham die in zak en as zat na nog maar eens een gemiste kans op een trofee.

De Rode Duivel kon het verdriet niet aanzien en ging de aanvaller troosten. Een mooi gebaar waarmee De Bruyne nog maar eens bewees dat hij niet alleen een geweldige voetballer, maar ook een geweldige mens is.

Ontroerd

Op sociale media raakten heel wat supporters ontroerd door het gebaar van onze landgenoot. De meeste konden amper geloven dat De Bruyne daar zijn tijd voor nam en hij werd dan ook onder lof bedolven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws