Beau Coppens spreekt klare taal tegen zijn papa Staf: “Dit is echt niet goed, hoor” Buitenland
Buitenland

Beau Coppens spreekt klare taal tegen zijn papa Staf: “Dit is echt niet goed, hoor”

Beau Coppens spreekt klare taal tegen zijn papa Staf: “Dit is echt niet goed, hoor”

Ooit al van een ‘Zamboni’ gehoord? Deze machine schraapt op de ijsbaan een heel dun laagje ijs weg en legt tegelijk een dun laagje water dat bijna instant terug aanvriest. In ‘Camping Coppens’ komen we er nog meer over te weten.

Staf leert de machine immers te bedienen én besturen en wordt daarbij geholpen door de lokale Zamboni-bestuurder Pär. Na de vijfde les is het tijd voor een klein exaampje waarbij Pär enkel toekijkt en Staf de machine autonoom bedient.

“What’s that sound”, vraagt Staf wanneer hij een ongewoon geluid hoort tijdens het rijden. “You’re too near to the wall”, antwoordt Pär droogjes. Beau roept van op de tribune: “Papa, dat is niet goed he”. “Ge moet het wel juist doen he papa”, zucht Nora. Mag Staf binnenkort op z’n CV zetten dat hij dé Zamboni volledig onder de knie heeft?

"Ik dacht: ‘ik spring eens binnen’”

En dan staat plots broer Mathias Coppens voor de deur, compleet onverwacht. Staf begrijpt er niets van. ”Ja, ik was in de buurt en ik dacht: ‘ik spring eens binnen’”, grapt Mathias. Het duurt geen twee minuten of het olijke duo begint weer knotsgekke plannen te beramen. Beau en Nora zijn nog op school. Hoe cool zou het zijn als Mathias hen nu met de auto van Staf zou gaan afhalen?

Populair

Laatste nieuws