Kijkers van ‘Thuis’ totaal verbouwereerd: “Niet Jacques, maar dít personage volgde Rosa” Buitenland
Buitenland

Kijkers van ‘Thuis’ totaal verbouwereerd: “Niet Jacques, maar dít personage volgde Rosa”

Kijkers van ‘Thuis’ totaal verbouwereerd: “Niet Jacques, maar dít personage volgde Rosa”

Vrijdagavond was de spanning weer te snijden in ‘Thuis’. Rosa merkte dat ze gevolgd werd en ze sloeg in paniek. Is dit het moment waarop Jacques toeslaat?

Kijkers denken alvast dat het Jacques niét is. “Ah nee, want Jacques is degene waar Paulien zo van schrok”, aldus een fan. “Hij houdt zich schuil in zijn nieuwe kantoor dat hij gekocht heeft, denk ik. Hij kwam Paulien opzoeken en zij gaat aan zijn kant staan.”

“Ik denk ook niet dat het Jacques was”, reageert een ander. “De persoon die bij Lowie thuis binnen kwam, dát is Jacques, denk ik.” Zelfs Peter Van de Velde, de acteur die de rol van Jacques speelt, moeide zich even in de debatten. En hij liet er geen twijfel over bestaan: “Ik was het niet!”, knipoogde hij.

Dan blijft de vraag van wie Rosa - al dan niet terecht - zo veel angst had. Een dame denkt dat het Harry, de baas van de Bar Madam, was in de auto. Maar de meesten denken dat het gewoon Waldek was, die een oogje in het zeil wilde houden. “We worden op het verkeerde been gehouden. Waldek wil gewoon zijn Rositska beschermen.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws