Marc Van Ranst vertelt wanneer de coronacijfers echt gaan dalen Royalty
Royalty

Marc Van Ranst vertelt wanneer de coronacijfers echt gaan dalen

Marc Van Ranst vertelt wanneer de coronacijfers echt gaan dalen

Viroloog Marc Van Ranst verwacht alle heil van de vaccins. Anders zullen de cijfers niet dalen, zegt hij. Van Ranst verwacht dat de coronacijfers zullen dalen van zodra 30 à 40 procent van de totale bevolking in ons land ingeënt is.

"We zitten op een hoog plateau", vertelt Van Ranst aan HLN LIVE. "Dan hoop je dat je daar spoedig van weg kan geraken. Dat zal niet gebueren door de versoepelingen. Dat moet dan gebeuren door de vaccinaties. Die campagne komt nu wel echt onder stoom. Daar moet je alle heil van verwachten."

"De bevolking wilde absoluut versoepelingen dus kan je daar maar beter naar luisteren. Althans, volgens de regering toch. Het is een beetje bang afwachten, maar normaal gezien moet het effect van de vaccinatiecampagne binnenkort duidelijk worden", stelt Van Ranst.

"Op een bepaald moment krijgt dat de overhand en dan ga je echt een dalende lijn zien. In Israël en het Verenigd Koninkrijk zag je dat de cijfers echt wel begonnen dalen als 30 of 40 procent van de bevolking was ingeënt."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws