Maandag 26 April 2021 - 16:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Michel Wuyts verrast iedereen met ongelofelijke uitspraak over Evenepoel

Michel Wuyts verrast iedereen met ongelofelijke uitspraak over Evenepoel

Over een kleine 2 weken is het zover. Op 8 mei maakt Remco Evenepoel zijn wederoptreden na zijn zware val in de Ronde van Lombardije vorig jaar. Het is ook meteen zijn debuut in een grote ronde: de Giro. Michel Wuyts kijkt al verder dan dat.

Michel Wuyts maakte in een Facebook Live van Sporza de balans op van het wielervoorjaar. Al snel bleek dat er ook zeer veel interesse is in de comeback van Remco Evenepoel. 1 kijker blikt al vooruit naar volgend jaar: wat kan Evenepoel in Luik-Bastenaken-Luik?

"Als hij op zijn niveau komt van voor zijn blessure, dan zal er aan Evenepoel helemaal niks te doen zijn", verrast Wuyts. "Ik ontvang signalen dat hij effectief goed op weg is om opnieuw zijn vroegere niveau te bereiken." 

"Ik hoor dat de vonken ervan afvliegen op training", vervolgt Wuyts. "Hij is ook het parcours van Luik-Bastenaken-Luik gaan verkennen en ik heb opgevangen dat hij de Rosier (een klim op het parcours, nvdr) opvloog." 

Instagram

Op Instagram toont Evenepoel alvast dat hij wel bezig is om Luik-Bastenaken-Luik ooit te winnen. Hij postte gisteren een foto van zijn verkenning op La Redoute, de meest mythische klim in La Doyenne. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Remco Evenepoel (@remco.ev)

TAGS  I  Remco Evenepoel  I  Michel Wuyts  I  Sport