Familie Planckaert ziet enorm af na zwaar motorongeluk Junior: "Extra moeilijk" Wielrennen
Wielrennen

Familie Planckaert ziet enorm af na zwaar motorongeluk Junior: "Extra moeilijk"

Familie Planckaert ziet enorm af na zwaar motorongeluk Junior: "Extra moeilijk"

Junior Planckaert, de jongste zoon van Eddy Planckaert, raakte gisteren zwaar gewond na een val met zijn motor. Planckaert werd met spoed geopereerd en houdt een scheenbeenbreuk en gescheurde ligamenten over aan zijn val.

Afgelopen weekend ging Junior Planckaert crossen in de Ardennen met zijn motor, maar dat liep dramatisch af. Hij kwam ten val, brak zijn scheenbeen, scheurde zijn ligamenten en moest met spoed geopereerd worden.

Toen Juniors moeder Christa het nieuws vernam, snelde ze meteen naar haar zoon. "Ik ben snel naar daar gelopen en zag hem op de grond liggen", zegt ze bij Het Laatste Nieuws. "Ik was opgelucht dat hij nog kon spreken en dat er niets aan zijn hoofd en rug was."

Corona

Planckaert wacht nu een lange revalidatie en zal nog even in het ziekenhuis moeten blijven. Een extra domper voor de familie, want door de coronacrisis is er geen bezoek toegestaan.

"Dat maak het extra moeilijk. We zijn maar heel even naar het ziekenhuis geweest om hem z'n oplader en wat kleren te brengen, maar we moesten dat afgeven aan de receptie en mochten niet op zijn kamer. Hopelijk mag hij deze week naar huis komen."

Populair

Laatste nieuws