Michel Van den Brande snoeihard voor Harry en Olga uit 'The Sky Is The Limit' Buitenland
Buitenland

Michel Van den Brande snoeihard voor Harry en Olga uit 'The Sky Is The Limit'

Michel Van den Brande snoeihard voor Harry en Olga uit 'The Sky Is The Limit'

Naar aanleiding van het nieuwe seizoen van ‘The Sky Is The Limit’ wisten Gert Verhulst en James Cooke tv-maker Peter Boeckx te strikken voor een gesprek in 'De Cooke en Verhulst Show'. Uiteraard ging het ook even over een van de bekendste deelnemers, Michel Van den Brande. Ook Michel zelf kwam aan het woord.

Het is namelijk geen geheim dat Michel het niet heeft voor mede-deelnemers Marianne De Nil en Harry en Olga. Met Marianne heeft Michel de strijdbijl echter al begraven. “Twee kapiteins op een schip gaat niet. Dat is nu eenmaal zo”, vertelt Michel. "Dus ik heb dat wel een beetje bijgelegd, dat zeg ik eerlijk. Ook om Sofie (zijn vriendin, die goed bevriend is met De Nil, nvdr.) een plezier te doen.”

“Ik ben er zeker van dat als Sofie morgen voor de vrouwen zou worden, ik Sofie kwijt ben aan Marianne”, merkt Michel op. “Maar gelukkig heeft Sofie liever… Ja, dat mag ik nu niet zeggen. Dit is geen seksprogramma, dus ik kan daar niet verder over uitweiden.”

"Harry en Olga zullen nooit mijn maten of vrienden worden"

Met Harry en Olga heeft Michel duidelijk wél nog een probleem. “Wat Harry en Olga betreft… Luister, Peter Boeckx is baas natuurlijk", aldus Michel. "Harry en Olga zullen nooit mijn maten of vrienden worden. Ten eerste is het allemaal geen goud dat blinkt of blinkt dat goud, weet ik veel."

"Ik kan je zeggen: ik ben niet begonnen. Marianne is rijk geboren en Harry en Olga, dat weet ik niet. Die is misschien van zijn visput rijk geworden, maar in ieder geval niet van zijn kaders", besluit hij.

Populair

Laatste nieuws