Verrassing van formaat voor ‘Thuis’-kijkers: “Zij worden een koppel” Buitenland
Buitenland

Verrassing van formaat voor ‘Thuis’-kijkers: “Zij worden een koppel”

Verrassing van formaat voor ‘Thuis’-kijkers: “Zij worden een koppel”

In ‘Thuis’ probeert Stan contact te maken met Joren. De twee hebben een turbulent verleden samen, maar Stan hoopt nu toch op een verzoening.

Kijkers van ‘Thuis’ denken dat deze verzoening er zeker zit aan te komen. Meer nog: als het van hen afhangt, vormen Stan en Joren binnen de kortste keren opnieuw een koppel. “Ik vond deze twee altijd al een mooi koppel, ik hoop dat ze terug samenkomen”, schrijft een trouwe fan op de ‘Thuis’-fanfora.

"De start voor een nieuw koppel in ‘Thuis’"

“Stan vraagt nu zelf om af te spreken aan Joren, dus ik denk dat Stan ook verliefd is op Joren en dat het altijd zo geweest is”, zegt een ander. “En natuurlijk zal Joren positief reageren. De start voor een nieuw koppel in ‘Thuis’. Het mag al eens goed nieuws zijn zeker?”

“Ik denk wel dat Joren met Stan gaat afspreken”, zet iemand. “Het wordt wel eens tijd dat die twee terug samenkomen. Het lijkt hen met iemand anders toch niet te lukken!” “Het zou echt té cute zijn moesten zij weer samenkomen”, reageert nog een fan. “Oude liefde roest immers niet!”

“Joren en Stan zijn nog verliefd op elkaar. Ze moeten het verleden achter zich laten”, lezen we nog. “Stan werkt aan zichzelf en is duidelijk zijn leven aan het beteren, Joren is een stuk zelfzekerder en mondiger geworden... Ik zie het nu wél goedkomen tussen die twee. Benieuwd naar de reacties van Emma en Judith wel!”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws