Antwerp verrast iedereen met déze ingrijpende beslissing over Lior Refaelov voetbal
voetbal

Antwerp verrast iedereen met déze ingrijpende beslissing over Lior Refaelov

Antwerp verrast iedereen met déze ingrijpende beslissing over Lior Refaelov

De affaire-Refaelov zal ze bij Antwerp tot het einde van het seizoen blijven achtervolgen, daar is geen ontkomen aan. Niet voor Antwerp en niet voor de speler. Al lijkt er nu toch een compromis.

Want in tegenstelling tot wat iedereen verwachtte traint Lior Refaelov nog altijd gewoon mee met de groep. Alsof de aankondiging van zijn transfer naar Anderlecht er nooit gekomen is. De verwachting is dat ook gewoon zo blijft.

Intern zou verrassend besloten zijn om de Israëliër in tegenstelling tot Simen Juklerod, die straks naar KRC Genk trekt, niet naar de B-kern te verwijzen omdat zijn verwijdering sportief een te grote invloed zou hebben en Antwerp absoluut die tweede plaats wil bemachtigen.

In zijn voordeel speelde natuurlijk ook dat Frank Vercauteren, die gisterochtend een kort gesprek had met de Gouden Schoen, net als zijn ploegmaats voorstander is om hem te blijven opstellen.

Tactische voorbereiding

Een last minute verandering van gedacht van het bestuur wordt niet meer verwacht, omdat Antwerp vrijdag al in actie moet komen tegen KRC Genk op de openingsspeeldag van play-off 1 en anders de tactische voorbereiding te zeer zou verstoord worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws