VTM-journalist Patrick Van Gompel zwaar onder vuur door deze foto Politiek
Politiek

VTM-journalist Patrick Van Gompel zwaar onder vuur door deze foto

VTM-journalist Patrick Van Gompel zwaar onder vuur door deze foto

VTM-journalist Patrick Van Gompel ligt onder vuur omdat hij op de foto staat met Islamcriticus Tommy Robinson en Dries Van Langenhove. "Je mag die mannen geen podium geven", klinkt het. Zelf ziet Van Gompel er geen graten in. "Dus ik mag alleen naast mensen gaan staan van wie de mening mij bevalt?”

De Britse Islamcriticus en activist Tommy Robinson, echte naam Stephen Yaxley-Lennon was te gast op een bijeenkomst over vrijheid van meningsuiting. Ook Dries Van Langenhove was daar aanwezig.

Ook journalisten waren er, zoals Patrick Van Gompel van VTM NIEUWS. Hij ging op de foto met Robinson en Van Langenhove, maar er komt massaal kritiek op die foto. Onder meer collega-journalisten Bo Van Spilbeeck en Tom Van De Weghe reageren met een veelzeggende “??????” en "Euh..." wanneer ze de foto te zien krijgen. Filmmaker Adil El Arbi reageert cynisch: "Classy..."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws