Andy Peelman voelt zich bedrogen en is woest Buitenland
Buitenland

Andy Peelman voelt zich bedrogen en is woest

Andy Peelman voelt zich bedrogen en is woest

Andy Peelman is boos op Apple. De acteur uit 'De Buurtpolitie' kocht een iPhone XsMax dual Sim. Helaas werkt dit niet in België. Dat het hem dan toch verkocht werd, zit Peelman hoog. Vooral omdat men de aangekochte iPhone niet meer terugneemt.

"Een welgemeende en oprechte middenvinger aan Apple, zijn policy en Co. Als men een iPhone XsMax dual Sim verkoopt gaan we er ook van uit dat dit werkt in België! Als de verkoper niet zegt dat dit niet ondersteund wordt in België, als op de website - in het Nederlands - te lezen staat dat de iPhone beschikt over dual Sim, DAN GAAN WE DAAR VAN UIT DAT DIT WERKT!!!", aldus Peelman op Instagram.

"Dit bericht om ervoor te zorgen dat mensen geen 1429 euro moeten uitgeven alvorens dit probleem vast te stellen en dan de gsm niet mogen teruggeven... Aah nee, want hij is niet online gekocht en ik moest de vraag gesteld hebben in de winkel!!"

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws