Dylan Groenewegen ontving deze walgelijke bedreiging voor zijn baby Wielrennen
Wielrennen

Dylan Groenewegen ontving deze walgelijke bedreiging voor zijn baby

Dylan Groenewegen ontving deze walgelijke bedreiging voor zijn baby

Komende week maakt Dylan Groenewegen zijn comeback na de 9 maanden schorsing die hij kreeg na de horrorcrash die hij veroorzaakte in de Ronde van Polen. Groenewegen keert zo terug na een zeer donkere periode.

5 augustus 2015. In de dalende laatste rechte lijn in de 1ste etappe van de Ronde van Polen stormen Dylan Groenewegen en zijn landgenoot Fabio Jakobsen naar de finish. Wanneer Jakobsen Groenewegen wilt passeren, doet die laatste de deur dicht. Jakobsen kwakt in de dranghekken, de gevolgen zijn niet te overzien. Jakobsen ligt enkele dagen in coma en moet meerdere operaties in zijn aangezicht laten uitvoeren.

Dylan Groenewegen wordt 9 maanden lang geschorst. Hij heeft ook goed nieuws te melden, want zijn vriendin Nine Storms is op dat moment zwanger van hun 1ste kindje.

Strop bij de post

Dat was voor iemand genoeg aanleiding om een walgelijke bedreiging richting Groenewegen te sturen. "Via de post ontvingen we een strop bij ons thuis", vertelt Groenewegen bij het blad Helden. "Bij dat touw kregen we de mededeling dat 'we daaraan ons klein kind konden ophangen'. Dat is enorm verschieten. Daarna kregen we dan ook politiebescherming."

Ondertussen zijn Groenewegen en zijn vriendin de trotse ouders van een zoontje, Mason. Dat verliep ook niet zonder horten en stoten. Ze kregen hun zoon pas na 2 weken mee naar huis en daarna kreeg kleine Mason ook nog enkele aanvallen. Nu stelt de jongen het gelukkig wel goed.

Dylan Groenewegen ontving deze walgelijke bedreiging voor zijn baby

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws