Christa Planckaert van slag: “Waar ben je dan in godsnaam mee bezig?” Buitenland
Buitenland

Christa Planckaert van slag: “Waar ben je dan in godsnaam mee bezig?”

Christa Planckaert van slag: “Waar ben je dan in godsnaam mee bezig?”

Dag Allemaal wist Christa en Junior Planckaert te strikken voor een dubbelinterview. Hierin bespreken ze de risico’s van het racen. Christa maakt zich duidelijk zorgen over enkele kleine incidentjes die zich reeds voordeden. Enkele dagen geleden raakte overigens bekend dat Junior een ongeval had en zich moest laten opereren.

“Het enige wat mij geruststelt, is dat hij in goede handen is”, zegt mevrouw Eddy Planckaert. “Maar toen Junior een berichtje stuurde dat zijn wiel tijdens de race was losgekomen... Allez zeg, waar zijt ge dan mee bezig? Dat kan toch allemaal niet, een wiel dat tijdens het rijden kapotgaat!”

“Door de hele coronasituatie heb ik hem nog niet zien racen”, laat Christa weten. “Toen ik wist dat hij bezig was, was ik toch heel nerveus en Eddy ook. Dat is normaal, denk ik. Eddy heeft indertijd ook nog rally’s gereden, maar toen was ik nog jonger en niet zo bang.”

“Bovendien is het nu mijn kínd dat in die auto zit, hé", benadrukt Christa. "En nu gaan Devon en Mageno ook nog koersen! Ik heb Stéphanie en Magali al verwittigd dat het heftig wordt. Maar ja, we kunnen die jongens hun droom niet afpakken, hé. Ik wil mijn kinderen en kleinkinderen graag gelukkig zien."

Populair

Laatste nieuws