Niels Destadsbader enorm teleurgesteld in 'The Voice' Buitenland
Buitenland

Niels Destadsbader enorm teleurgesteld in 'The Voice'

Niels Destadsbader enorm teleurgesteld in 'The Voice'

“Nog zes battles te gaan en drie gelukzakken die mee mogen naar de liveshows!” Zo trapt host Sean Dhondt nu vrijdag, 30 april om 20.40 bij VTM, de laatste battle-aflevering van ‘The Voice van Vlaanderen’ in gang.

Alvorens de kandidaten van Niels het podium betreden, schotelt hij zijn team een workshop improvisatie voor. “Er gebeuren soms dingen rondom het podium die je niet verwacht, maar waarop je als artiest wel moet kunnen inspelen. Ze moeten durven, niet te veel nadenken en gewoon gaan!”, vertelt Niels. Als slotstuk brengen ze samen een geïmproviseerde voorstelling voor niemand minder dan… hun familie. “Ik denk dat velen onder hen liever spelen voor 300 man dan voor hun eigen familie of beste vrienden die zo kort bij hen staan.”

"Nu is het naar de Lives of naar huis”

In team Niels staat er een bijzondere battle op het programma tussen Nanou en Lisa: de ene zingt het nummer ‘When I Was Your Man’ van Bruno Mars in het Engels en de andere in het Nederlands. Voor die laatste tekst is coach Niels zelf in zijn pen gekropen. Alessia en Tobe brengen dan weer een nummer over een break-up en moeten van coach Niels vooral oefenen op boze blikken.

Daarenboven moeten ze hun zenuwen onder controle houden. “Ik heb ze samen gezet omdat ze me beiden hebben ontgoocheld tijdens de knockouts. Nu is het naar de Lives of naar huis”, vertelt coach Niels. Anna en Sinay maken als laatste hun eigen choreografie op een stevig popnummer. Wie kan Niels overtuigen met haar stem én moves?

Populair

Laatste nieuws