Mathias Vergels en Lynn Van den Broeck hebben opvallende eis voor ‘Thuis’-makers: “Doe het niet” Buitenland
Buitenland

Mathias Vergels en Lynn Van den Broeck hebben opvallende eis voor ‘Thuis’-makers: “Doe het niet”

Mathias Vergels en Lynn Van den Broeck hebben opvallende eis voor ‘Thuis’-makers: “Doe het niet”

Mathias Vergels en zijn vriendin Lynn Van den Broeck zijn van plan om samen een B&B te beginnen. Deze B&B zal in Sint-Genesius-Rode liggen, in het huis waar de ouders van Mathias een bakkerij uitbaatten.

“Eerst dachten we een soort restaurantje/eetbar te openen, omdat ik heel graag kook”, zegt Lynn in Story. “Alleen zou ik dan te veel van het acteren moeten opgeven. Toen kwam ik op het idee van een B&B. Daarbij kan ik ontbijtjes en tapasschotels maken, maar heb ik ook nog de vrijheid om andere dingen te doen.”

“'Thuis' blijft onze absolute prioriteit"

Kijkers van ‘Thuis’ moeten echter geen schrik hebben dat hun favoriete koppel zou vertrekken. “Het spelen blijft onze absolute prioriteit. Maar we hebben met ‘Thuis’ wel de afspraak gemaakt ons op bepaalde momenten niet in te plannen”, zegt Mathias, waarop Lynn reageert: “Dat geldt vooral voor mij. Onze B&B zal vrijdag, zaterdag en zondag open zijn, zodat we in de week kunnen acteren.”

“Maar bij ‘Thuis’ weten ze dat ze mij dan niet de vrijdagnamiddag of de maandagvoormiddag moeten inplannen. En ze zijn daar heel flexibel in, ze moedigen ons zelfs aan”, lacht Lynn. “Nu geef ik al drie dagen in de week dictie, toneelles en verteltheater aan kinderen en volwassenen, waardoor ik op die momenten ook niet beschikbaar ben.”

Populair

Laatste nieuws