‘Lionel Messi tekent bij PSG, kwade Kylian Mbappé maakt megatransfer’ voetbal
voetbal

‘Lionel Messi tekent bij PSG, kwade Kylian Mbappé maakt megatransfer’

‘Lionel Messi tekent bij PSG, kwade Kylian Mbappé maakt megatransfer’

Lionel Messi (33) is in de zomer einde contract bij FC Barcelona. Zoals het er nu naar uitziet zal de Argentijnse balvirtuoos Barça ook effectief verlaten. Messi zou volgens de laatste geruchten bij Paris Saint-Germain tekenen.

Franse en Spaanse bronnen melden dat PSG de 33-jarige Messi een niet te weigeren voorstel heeft gedaan. Messi heeft bedenktijd gevraagd, maar is erg gecharmeerd door het aanbod van de Parijzenaars. Het is slecht een kwestie van tijd vooraleer hij zijn handtekening zet bij PSG.

Even leek het erop dat Messi zijn aflopende overeenkomst bij Barcelona zou verlengen, maar zover komt het uiteindelijk niet. De Argentijn zou toch andere lucht willen opsnuiven. Hij gelooft dat PSG de ideale club is voor hem. Dat hij opnieuw met zijn maatje Neymar kan gaan samenspelen, speelt ook mee.

Mbappé wil weg

Kylian Mbappé is minder opgezet met de nakende komst van Messi. De 22-jarige Fransman is naar verluidt kwaad dat PSG de Barcelona-vedette een lucratief contract heeft voorgeschoteld. Mbappé is van mening dat hij zelf een stevige salarisverhoging verdient en vindt het maar niets dat Messi een dik contract kan ondertekenen.

Mbappé zou daarom beslist hebben dat hij na afloop van dit seizoen andere oorden gaat opzoeken. De aanvaller zou naar een andere Europese topclub willen verhuizen. Real Madrid wordt genoemd en lijkt de meest realistische bestemming te zijn voor het PSG-wonderkind.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws