-->

‘Dries Mertens vertrekt bij Napoli en maakt erg verrassende transfer’

‘Dries Mertens vertrekt bij Napoli en maakt erg verrassende transfer’
Vrijdag 30 April 2021 - 07:00   I   door Redactie

Dries Mertens (33) lijkt na afloop van het huidige seizoen te vertrekken bij zijn huidige werkgever Napoli. De Italiaanse topclub wil de Rode Duivel verkopen en een transfer is al in de maak.

Italiaanse bronnen melden dat Mertens zich steeds nadrukkelijker naar de exit begeeft bij Napoli. Onze landgenoot zou op weg zijn naar… de Premier League. Daar staat Tottenham te springen om Mertens in te lijven.

De Londense topclub nam naar verluidt al contact op met Napoli én met Mertens. De eerste gesprekken over een transfer verliepen constructief en naar alle verwachtingen zullen alle partijen snel tot een vergelijk komen.

In de herfst van zijn spelersloopbaan mag Mertens zich dus opmaken voor een straffe overstap naar de Engelse top. De Rode Duivel stond in de voorbije jaren enkele keren dicht bij een overstap naar een Engelse club, maar om uiteenlopende redenen kwam het er nooit van.

Nog niet terug naar België

In een recent verleden werd Mertens ook aan Belgische topclubs als Club Brugge en Anderlecht gelinkt. Voor een terugkeer naar ons land past Mertens voorlopig nog. Ondanks een vurige kinderwens, samen met zijn vrouw Kat Kerkhofs, wil Mertens graag nog even in het buitenland voetballen.

Poll: Zou jij Mertens graag bij Tottenham zien spelen?TAGS  I  Napoli  I  Rode Duivels  I  Tottenham  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  voetbal