‘Club Brugge gaat voor inkomende recordtransfer van 20 (!) miljoen’ voetbal
voetbal

‘Club Brugge gaat voor inkomende recordtransfer van 20 (!) miljoen’

‘Club Brugge gaat voor inkomende recordtransfer van 20 (!) miljoen’

Club Brugge is op alle vlakken gegroeid. Op dit ogenblik is blauw-zwart de marktleider in het Belgische voetbalvlak en dat vertaalt zich ook op de transfermarkt. Als Club een speler wil, dan durft de vraagprijs al eens de pan uit te swingen.

Een tijdje geleden kwam Club Brugge de 20-jarige Daryl Die op het spoor. De beloftevolle aanvaller is eigendom van het Amerikaanse Orlando City, maar komt dit seizoen op uitleenbasis uit voor Barnsley. In Engeland heeft Dike indruk gemaakt, maar Barnsley is niet bij machte om de spits te kopen.

Meer dan gewone belangstelling

Volgens Amerikaanse bronnen is Club Brugge dat wél. En dat is toch straf. Zo vraagt Orlando City liefst 20 miljoen euro voor Dike. Een waanzinnig bedrag voor een jonge speler die het toch nog steeds moet waarmaken in Europa.

De bewuste bronnen spreken van meer dan gewone belangstelling van Club Brugge. Blauw-zwart zou zelfs bereid zijn om - in verschillende schijven - 20 miljoen euro op te hoesten. Al blijft het afwachten of Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert effectief zo diep in de buidel zullen tasten voor Dike.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws