Elke Clijsters laat geen goede indruk na bij kijkers van ‘De Bachelorette’: “Nooit gedacht van haar” Buitenland
Buitenland

Elke Clijsters laat geen goede indruk na bij kijkers van ‘De Bachelorette’: “Nooit gedacht van haar”

Elke Clijsters laat geen goede indruk na bij kijkers van ‘De Bachelorette’: “Nooit gedacht van haar”

Gisteren moest Elke Clijsters opnieuw een moeilijke knoop doorhakken in ‘De Bachelorette’. Met nog maar drie mannen in de running, moest er alweer één ongelukkige vertrekken. Dat werd Django.

Kijkers van ‘De Bachelorette’ begrijpen niets van Elkes keuze en ze reageren geschokt. De reacties op de sociale media zijn dan ook niet van de poes. “Het is duidelijk dat Elke haar finale keuze al heeft gemaakt gewoon en Wouter nog kiest om het 'makkelijk' te maken in de laatste keuze”, klinkt het.

“Zal het dan toch Ivan worden?"

“Elke, simpele duif, wat doe je nu?”, vraagt een verbijsterde kijker zich af. “Zal het dan toch Ivan worden? Nooit gedacht dat Elke zo naïef zou zijn…” “Ja, na het zien van de dates vond ik dit toch een verrassende keuze van Elke bij het geven van de rozen”, reageert een ander.

“Een mediageile Ivan gaat verder en een persoon die het serieus meent moet naar huis? Elke, wat doe je toch allemaal?”, lezen we nog. “Misschien is er met Ivan wel meer gebeurd op hun date? Dat is misschien ook de reden waarom ze niet voor Django kon kiezen.”

“Ik wil al niet meer kijken”, zegt nog iemand. “Dus zij kust die super vaak en dan dropt die hem gewoon? Ik ga je missen, Django. Maar iets zegt mij dat er morgen duizend vrouwen een afspraak in uw praktijk willen maken”, steekt een vrouw Django een hart onder de riem.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws