Kürt Rogiers lekt pikante details uit over seizoensfinale van 'Familie' Buitenland
Buitenland

Kürt Rogiers lekt pikante details uit over seizoensfinale van 'Familie'

Kürt Rogiers lekt pikante details uit over seizoensfinale van 'Familie'

De Showbizzsite wist Kürt Rogiers te strikken voor een interview. Daarin gaat het onvermijdelijk over ‘Familie’. De acteur verklapt alvast dat er de eerste maanden nog geen nieuwe dode zal vallen in de VTM-soap.

“Maar ik kan u wel iets zeggen. Ik heb de seizoensfinale gelezen”, aldus Kürt, die razend enthousiast is. “Ik heb naar de schrijvers ge-sms't dat dit de beste seizoensfinale is in vijf jaar ‘Familie’.” Dat hij dit ieder jaar verkondigt, ontkent hij. “Nee, nee, nee. Je gaat mij eind juni bellen en zeggen dat ik gelijk heb”, verzekert Kürt in het gesprek.

Krijgt Lars, het personage dat Kürt zelf vertolkt, een belangrijke rol in die seizoensfinale? “Ja, maar wat er zo leuk is aan de seizoensfinale, is dat er eigenlijk voor iedereen is een belangrijke rol weggelegd is, dus niet alleen voor Lars”, zegt hij.

“Wat ook goed is, is dat het een leuke combinatie zal worden van drama, feel good en comedy", laat Kürt alvast weten. "Dat zit dan allemaal bij elkaar en dan ontploft het. En dat moet je hebben in een seizoensfinale, hè”, besluit hij.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws