'Club Brugge ziet officieel bod op Charles De Ketelaere binnenlopen' voetbal
voetbal

'Club Brugge ziet officieel bod op Charles De Ketelaere binnenlopen'

'Club Brugge ziet officieel bod op Charles De Ketelaere binnenlopen'

Club Brugge doet het ook dit seizoen uitermate goed en dat maakt dat de spelers van blauw-zwart extra in de kijker lopen. Tal van buitenlandse ploegen azen op de sterkhouders van Club.

Charles De Ketelaere is één van de spelers die erg gewild is. De 20-jarige aanvallende middenvelder bevestigde dit seizoen bij Club Brugge en dat is ook grote ploegen opgevallen. Eerder werden AC Milan en Atalanta al genoemd als potentiële nieuwe werkgever. En daar blijft het niet bij.

La Gazzetta dello Sport meldt nu dat Napoli vol voor De Ketelaere wil gaan. De Italiaanse topploeg zou héél binnenkort zelfs een bod van 10 miljoen euro neerleggen bij Club Brugge. De vraag is of blauw-zwart daar genoegen mee zal nemen.

Club wil meer

De marktwaarde van De Ketelaere bedraagt nu al 16 miljoen euro en het is een publiek geheim dat Club Brugge - áls het De Ketelaere verkoopt - meer dan 20 miljoen euro wil opstrijken. Napoli zal dan ook een extra inspanning moeten leveren, wil het de beloftevolle Rode Duivel aan de haak slaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws